GARFOOLS

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
16 - 23 år
Mødedag/tid: 
Torsdag 19.00 - 21.00
Ledere: 
Mirinda Niemann Kristensen
Sigrid Bom
10640996 10202816237153256 1502937435963223260 n

KLAN GARFOOLS

Velkommen hos Klan Garfools. 

Efter 4 år hos troppen får man den store ære at komme op i seniorgrenen, eller nærmere bestemt i Klan Garfools.

Klanen består af en gruppe unge mennesker mellem 16 og 23 år. 

Vores spejderliv består både af egne projekter og arbejdsopgaver, vi påtager os for gruppen og/eller divisionen. Ordet arbejde skal dog ikke skræmme nogen væk, da vi hygger os utrolig meget, mens vi både planlægger og udfører dette "arbejde", da det fører til fede spejderoplevelser og gode erfaringer. Gruppeturen, som vi afholder hvert andet år, er et godt eksempel på dette. 

Seniorlivet er dog ikke begrænset til vores egen gruppe, da der findes diverse seniorarrangementer inden for divisionen, som vi med glæde deltager i. 

Så tænker du måske; hvad laver sådan en gruppe velfungerende, unge mennesker egentlig inden for spejderbevægelsen?Svaret er simpelt - vi hygger os! Vi skaber fede oplevelser både for os selv og andre, som der ellers ikke ville have været mulighed for. I klanen finder man et sammenhold, som er svært at finde andre steder. 

Seniorlivet er dog, hvad du gør det til. Du behøver ikke gå langt og eje et par Fjäll Räven bukser, du kan sagtens bare møde op og hygge dig med dine spejdervenner. Er det det vilde spejderliv, der trækker i dig, så er der dog også masser af muligheder for det! 

Vi arbejder primært i sjak, når der skal planlægges større aktiviteter, hvilket betyder, at vi har fællesmøder ca. hver anden uge, så der er plads til at diverse sjak kan arbejde selv. 

Hvis du vil vide mere, så kontakt klanlederen Sigrid A. Bom Nielsen. 

 

Anden information: 

Kontingent for en seniorspejder er 1.180 kr pr. år.