Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 11 år
Mødedag/tid: 
Tirsdag 18.30 - 20.30
Ledere: 
Anne Marie Sundahl Andersen
Sasja Pederstrup Christensen
Martin Fuglsang-Nielsen
Kasper Riis
Frederik Langdahl
23634408 10155804787065350 1526181650 o

Juniorer

 

Hvem kan være juniorspejder?
Alle mellem 9 og 12 år, som går i 4. eller 5. klasse, også selvom man ikke har været minispejder først. Alle kan være spejder!

Hvordan bliver jeg juniorspejder?
For at bliver juniorspejder skal  du bare trykke på 'BLIV SPEJDER'  til højre i bjælken ovenfor.

Hvad er juniorspejder?
Som juniorspejder kommer du til at opleve en masse spændende aktiviteter og udfordringer. Vi bruger naturen som læringsplads og ramme for de fleste af vores seje aktiviteter.

For at være beredt til de ture og arrangementer, vi har i juniorgrenen, så lærer du at; lave bål, lave mad i naturen og bruge økse, sav og kniv. Du lærer at orientere dig i naturen ved hjælp af både kort, kompas og GPS. Vi forbereder os på at vi skal på lejr, så vi kan få bygget en rigtig spejderlejrplads - kun ved hjælp af rafter og besnøringsreb. 

Som spejder kan du få et afbræk fra hverdagen gennem oplevelser i naturen, hvor friluftsliv, patruljeliv og kammeratskab er i fokus. Du får mange venner som spejder, både i din patrulje(5-6 spejdere), i hele juniorgrenen, samt venner fra andre spejdergrupper som du møder på ture og lejre.  

Selvom vi har en masse at lave, glemmer vi selvfølgelig ikke at have tid til hygge - gerne omkring lejrbålet inden man kryber i soveposen. Som juniorspejder kommer du nemlig til at sove i både telt, bivuak og under åben himmel.

Som junior får du en masse superfede oplevelser, man ikke kan vente med at fortælle i klassen mandag morgen!

Kontingent for en juniorspejder er 1.180 kr. pr. år.