Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 9 år (2. & 3. klasse)
Mødedag/tid: 
Onsdag 18.30 - 20.00
Ledere: 
Tenna Christensen
Cato Ottesen
Birgit Sejer Petersen
Nicklas Klit Sørensen
Dea Rasmussen
Katinka Niemann Kristensen
Mikkel Nymann Hall
Minier på Sommerlejr

Minier

Minier er børn i 2. og 3. klasse.

Mini-grenen er grenen hvor man lærer lidt om de forskellige spejderfærdigheder.
Hver enkelt minispejder får sit eget spejdernavn, som også stammer fra Junglebogen. Det sker på vores fuldmånetur, der er en weekend tur, som bliver afholdt om efteråret. Derudover har vi en forårstur, en divisionsturnering og en sommerlejr.

De ugentlige møder er en blanding af leg, sang og lidt seriøst arbejde. Nogle af de ting vi lærer minierne er, at kunne yde førstehjælp, binde knob, bruge kort og kompas, vi har tit bål til møderne og man lærer hvordan man bygger et bål. Det er også som minispejder, at man lærer at bruge en kniv og en sav. Så mange som muligt af vores møder foregår udendørs, fordi det giver de største muligheder for, at minierne kan få lov til at udfolde sig. Det er forskelligt, om vi arbejder hele holdet sammen eller i patruljer, men vi starter og slutter altid møderne sammen. Og så er vi udenfor så lang tid som det overhovedet kan lade sig gøre trods vind og vejr.

Det vigtigste er at minierne har det sjovt og lærer at respektere hinanden.

Vi giver forældrene til minierne mulighed for at prøve at være med på møder og lejre, så de kan se hvad minierne laver. Det er ofte noget som spejderen sætter rigtig stor pris på, at deres forældre er med som hjælpere på et møde eller en lejr.

Vi har fyldt op på holdet til minispejdere i øjeblikket, men du kan blive skrevet op på en venteliste, hvis der skulle blive en ledig plads. Hvis du har lyst til at komme på en venteliste, så tilmeld dig under bjælken "bliver spejder" øverst på hjemmesiden. 

Kontingent for en minispejder er 1.120 kr pr. år.